Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και την Παρασκευή διακοπές ρεύματος στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 08:39 Και την Παρασκευή διακοπές ρεύματος στη Λαμία

Δείτε όλες τις προγραμματισμένες διακοπές…

Συνεχίζονται οι εργασίες στα δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων και ο ΔΕΔΔΗΕ έχει προγραμματίσει νέες διακοπές ρεύματος.

Έτσι το διήμερο 2-3 Φεβρουαρίου χωρίς ρεύμα θα μείνουν για συγκεκριμένες ώρες οι παρακάτω περιοχές:

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, από ώρα 08:00’ έως 15:00’ στη Λαμία, στην περιοχή πέριξ του Εφετείου Λαμίας έως και την Πυροσβεστική.

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, από ώρα 08:00’ έως 15:00’, στη Λαμία, στα φανάρια του κόμβου της ΔΕΗ, σε τμήμα δικτύου νοτίως της Π.Ε.Λ. και ανατολικά έως το κτίριο της ΔΕΔΑ, σε τμήμα δικτύου πέριξ της ΚΙΦΑ Λαμίας καθώς και στον κυκλικό κόμβο ανατολικά του παραδρόμου της Εθνικής για Αθήνα.

Επίσης, την ίδια μέρα (3/2/23) θα γίνουν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στις 08:00’, στις 13:00 και στις 15:00, σε τμήμα του δικτύου παραπλεύρως του οδικού δικτύου Λαμίας - Δομοκού (κατεύθυνση προς Δομοκό) και από τα φανάρια της ΔΕΗ έως τον κυκλικό κόμβο της Ρούμελης στην Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.