Επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων και του Προέδρου της ΔΕΥΑΛ στο έργο για τη Διευθέτηση Μυλαύλακα στην οδό Τυμφρηστού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 21:22 Επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων και του Προέδρου της ΔΕΥΑΛ στο έργο για τη Διευθέτηση Μυλαύλακα στην οδό Τυμφρηστού

Τις εργασίες του έργου που αφορά στην ολοκληρωμένη διευθέτηση του μυλαύλακα της οδού Τυμφρηστού, επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λαμίας Σωτήρης Κουτσοβέλης και  υπηρεσιακά στελέχη της επιχείρησης. Παρών και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λαμίας Τάκης Συλεούνης.

Το έργο ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου 2022, με διπλή στόχευση την αντιπλημμυρική θωράκιση και την πολεοδομική αναβάθμιση της περιοχής και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2023. 

Το συγκεκριμένο έργο με τα συνοδά του έργα είναι προϋπολογισμού 1.300.000  ευρώ και αφορά την κατασκευή δικτύων ομβρίων και την παράλληλη ανακατασκευή της οδού, των πεζοδρομίων και των δικτύων ηλεκτροφωτισμού, με την διευθέτηση όλων των πολεοδομικών ζητημάτων σχετικά με τα παρόδια έργα σε ιδιοκτησίες δημοτών που θα συμβάλλει στην λειτουργική αναβάθμιση της καθημερινότητας τους.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση