Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Συνελήφθησαν δύο γυναίκες και δύο άντρες για λαθραία τσιγάρα & καπνό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 12:36 Λαμία: Συνελήφθησαν δύο γυναίκες και δύο άντρες για λαθραία τσιγάρα & καπνό

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο άνδρες την ώρα της αγοροπωλησίας…

Με χειροπέδες βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (1/2) τέσσερα άτομα κάτοικοι Λαμίας, με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, παρακολουθούσαν το σπίτι 48χρονου, όταν έφτασε σε αυτό 57χρονος με σκοπό να αγοράσει 20 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και από την έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού του 50χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 600 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών.

Στο σπίτι διέμενε και μια 50χρονη υπήκοος Ρουμανίας που συνελήφθη, ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι έφτασε και μία ακόμη 65χρονη η οποία επίσης συνελήφθη.

Στην κατοχή της 65χρονης και στο σπίτι της, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 52 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους 2 κιλών και 600 γραμμαρίων, καθώς και 5 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων.

Τα κατασχεμένα καπνικά προϊόντα θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.