Αυτό το Σαββατοκύριακο το 1ο Circus street food festival στη Σπερχειάδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 07:42 Αυτό το Σαββατοκύριακο το 1ο Circus street food festival στη Σπερχειάδα

Στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2023 πρόκειται να διεξαχθεί στη Σπερχειάδα Ν.Φθιώτιδας το 1ο Circus street food festival.

Μια πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδος σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Μακρακώμης, την Κοινότητα Σπερχειάδας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον ΟΠΑΣΤΕ.

Για δυο μέρες, η Κεντρική πλατεία Σπερχειάδας μετατρέπεται σε μια υπαίθρια-στεγασμένη και θερμαινόμενη αγορά φαγητού, όπου τόσο ο βασικός προσκεκλημένος, Executive chef Ηλίας Σκουλάς, όσο και οι καταγόμενοι από τη Δυτική Φθιώτιδα, διακεκριμένοι chef Κωνσταντίνος Χαντζούλης, και pastry chef Γιώργος Καραγεώργος πρόκειται να δημιουργήσουν εύκολες, ως προς την παρασκευή και ποιοτικές γεύσεις, με πρώτη ύλη προιόντα του τόπου μας.

Τοπικές παραδοσιακές γεύσεις προσαρμοσμένες σε μια σύγχρονη τάση όπως το φαγητό της πόλης. Τους chef πρόκειται να πλαισιώσουν με ξεχωριστές-δικές τους συμμετοχές, επαγγελματίες εστίασης της Σπερχειάδας. Στόχος όλων των συμμετεχόντων είναι να τονωθεί η επισκεψιμότητα και η εμπορική κίνηση στην πόλη της Σπερχειάδας μέσω μιας σύγχρονης τάσης διατροφής.

Ως διοργανωτες επιθυμούμε η Σπερχειάδα να καταστεί σταδιακά σημείο τουριστικού ενδιαφέροντος και το Circus Street food festival Σπερχειάδας να καταστεί θεσμός και δράση συνυφασμένη με την έναρξη των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη μας

Τα εγκαίνια του φεστιβάλ θα γίνουν το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 14.00, στην πλατεία Αθανασίου Ακρίδα (Κεντρική πλατεία Σπερχειάδας).

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιούνται στο χώρο του φεστιβάλ παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους της Σπερχειάδας. Δημιουργική απασχόληση, καλλιτεχνικό εργαστήρι και πάρτυ με ανιματέρ και κλόουν για παιδιά.

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα συμπληρώνει η μουσική με τη μεγάλη συναυλία στο χώρο της διοργάνωσης, το Σάββατο 18/2 στις 20.30 με τους αγαπημένους καλλιτέχνες Κώστα Μπίγαλη και Πωλίνα, ραδιοφωνικοί παραγωγοί οι οποίοι θα εκπέμπουν ζωντανά από το
χώρο της διοργάνωσης αλλά και το μεγάλο street party την Κυριακή 19/2 που ξεκινά στις 16.30.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση