«Έφυγε» ο παλιός πρόεδρος της ΕΠΣΦ Τάκης Ριζόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 08:14 «Έφυγε» ο παλιός πρόεδρος της ΕΠΣΦ Τάκης Ριζόπουλος

Ήταν ο ποδοσφαιριστής που είχε σκοράρει για τη Λαμία στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό…

Πένθος στη Φθιώτιδα στο άκουσμα της είδησης της απώλειας του Δημήτρη (Τάκη) Ριζόπουλου.

Ο γνωστός «Αντζάς» στα ποδοσφαιρικά στέκια «έφυγε» σήμερα σε ηλικία 86 ετών.

Ήταν μέλος της πρώτης και πολύ σπουδαίας ομάδας του ΑΣ Λαμία το 1964 - 1965 και ο άνθρωπος που σκόραρε το γκολ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον γ’ γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας (1-1 ο κανονικός αγώνας).

(Η Λαμία στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στις 4 Απριλίου 1965)

Αργότερα ασχολήθηκε και διοικητικά με το ποδόσφαιρο. Αναδείχτηκε Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ενώ αργότερα εκλέχτηκε και Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Κοτρωνιά.

Σύζυγός του ήταν η μηχανικός Αθανασία Κιούση - που είχε διεκδικήσει το 1990 το Δήμο Λαμιέων - με την οποία έφτιαξαν μια όμορφη οικογένεια με τρία παιδιά, τον Γιώργο και τον Κώστα που είναι μηχανικοί και τη Γιάννα που είναι γιατρός.

Ήταν ένας δημιουργικός άνθρωπος, μπροστάρης σε πολλές εκδηλώσεις, που τον υπολόγιζαν και μετρούσαν την άποψή του όσοι συναναστρέφονταν μαζί του. Ως Πρόεδρος της ΕΠΣΦ ξεχώρισε για το δυναμισμό του, παίρνοντας σε αρκετές περιπτώσεις δύσκολες αποφάσεις με τους συνεργάτες του.

(Με άλλους θρύλους του ΑΣ Λαμία σε τελετή βράβευσης - Αρχείο Νικόλαου Χάρλα)

Τον παλιό Πρόεδρο, αποχαιρετούν τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΦ με το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Η Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, για τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Ριζόπουλου.

Ο εκλιπών υπηρέτησε το Φθιωτικό ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής του Α.Σ. Λαμία και ως παράγοντας διετέλεσε Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.

Καλό Ταξίδι Πρόεδρε...»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση