Ανήλικος Ρομά πίσω από έξι κλοπές δικύκλων και δύο κλοπές καταστημάτων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 15:32 Ανήλικος Ρομά πίσω από έξι κλοπές δικύκλων και δύο κλοπές καταστημάτων

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται και οι γονείς του, για παραμέληση της εποπτείας του…

Δεν είχε αφήσει δίκυκλο για δίκυκλο στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας 15χρονος Ρομά που ταυτοποιήθηκε μετά από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Συνολικά ο ανήλικος εμπλέκεται σε έξι (6) κλοπές δικύκλων, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, αλλά και ακόμη δύο (2) κλοπές από καταστήματα της περιοχής.

Η «δράση» του διακριβώθηκε, στο χρονικό διάστημα από 06-12-2022 έως 10-01-2023, όταν και εισήλθε σε δύο φούρνους και αφαίρεσε χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές τους και επίσης έκλεψε πέντε δίκυκλες μοτοσικλέτες και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, τα οποία βρέθηκαν από τους αστυνομικούς εγκαταλελειμμένα σε περιοχές της Χαλκίδας, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επίσης, στη δικογραφία που σχηματίσθηκε για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση, περιλαμβάνονται και οι γονείς του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.  

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση