Στη Βαρκελώνη 16 μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 15:37 Στη Βαρκελώνη 16 μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας

Θα εκπαιδευθούν σε θέματα κάθετων Γεωργικών Επιχειρήσεων με ειδίκευση στα έξυπνα τρόφιμα.

Το 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας, συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή πορεία του, τα  τελευταία 5 χρόνια συμμετέχει σε προγράμματα Erasmus+ . 

Στα πλαίσια του προγράμματος με τίτλο: «Τεχνολογία γεωργικών επιχειρήσεων κάθετης ολοκλήρωσης με  εξειδίκευση στα έξυπνα τρόφιμα» (κωδικός έγκρισης 2022-1-EL01-KA122-VET-000079757), εγκρίθηκε και θα πραγματοποιηθεί το σχέδιο Μαθησιακής  κινητικότητας (ΚΑ1) του τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και  Κατάρτισης το οποίο αιτήθηκε το σχολείο. 

Το σχέδιο αφορά 16 μαθητές- μαθήτριες του τομέα Γεωπονίας που  με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς θα μετακινηθούν τον Φεβρουάριο  του 2023 στην Βαρκελώνη της Ισπανίας και θα εκπαιδευθούν σε  θέματα κάθετων Γεωργικών Επιχειρήσεων με ειδίκευση στα έξυπνα  τρόφιμα. 

«Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης και η διαβίωση στην  Ισπανία για τους μαθητές του τομέα Γεωπονίας θα αποτελέσει  σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων που  αφορά και στην μελλοντική επαγγελματική τους ζωή», τονίζει σε δελτίο τύπου ο Διευθυντής του Σχολείου Γιώργος Ζάχος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση