Σε κλίμα συγκίνησης η Κοινότητα Λαμίας έκοψε τη Βασιλόπιτά της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 13:09 Σε κλίμα συγκίνησης η Κοινότητα Λαμίας έκοψε τη Βασιλόπιτά της

Ανακοίνωσε ότι σταματά από την Αυτοδιοίκηση ο Πρόεδρος της Τάκης Συλεούνης…

Η Κοινότητα Λαμίας έκοψε την Άγια Βασιλόπιτα το πρωί του Σαββάτου (4/2) στα γραφεία της στο ισόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου.

Συγκινημένος ο πρόεδρος της Τάκης Συλεούνης, ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους ότι αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος θητείας, καθώς δε θα είναι ξανά υποψήφιος στην Αυτοδιοίκηση.

«Σταματώ μετά από 21 χρόνια», είπε ο κ. Συλεούνης εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς όσους συνεργάστηκε και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την τελευταία κοπή πίτας που κάνει ως μέλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, που πρόσφερε μάλιστα και ρόλο στον κ. Συλεούνη στη Μητρόπολη, ενώ στην κοπή βοήθησε και ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος.

Όλοι τους ευχήθηκαν μια «καλή χρονιά» με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και προσωπικές επιτυχίες.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, οι συνάδελφοί του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, Γιώργος Κοτρωνιάς, Ελένη - Μακρή Θεοδώρου και Γιάννης Σαρακιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων Γιώργος Κυροδήμος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Θανάσης Ντούζγος, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση