Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια φίλησε Λαμιώτη και της άρεσε!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 13:50 Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια φίλησε Λαμιώτη και της άρεσε!

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε στην πρωινή της εκπομπή το φιλί που έδωσε στο Λαμιώτη, Γιώργο, στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ της.

"Ένα ωραίο παιδί από τη Λαμία, ο Γιώργος. Εγώ τον διάλεξα. Βεβαίως, αν θέλουμε, διαλέγουμε" περιέγραψε η Ελένη Χατζίδου.

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από βίντεο κλιπ που γύρισε στο παρελθόν.

Η γνωστή τραγουδίστρια περιέγραψε το φιλί που έδωσε στο μοντέλο-συμπρωταγωνιστή της και το θυμάται ακόμη μέχρι σήμερα, με τον Ετεοκλή Παύλου να της κάνει… σκηνή.

«Έχω κάνει βίντεο κλιπ με ένα παλικάρι… δεν θυμάμαι ποιο τραγούδι ήταν. Πρώτη φορά φίλησα στα χείλη κάποιον. Ήμουν ελεύθερη, βέβαια. Δεν θα το ‘κανα να ξέρετε, εάν ήμουν σε σχέση, αλλά είχα τρελαθεί τότε» ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Ένα ωραίο παιδί από τη Λαμία, ο Γιώργος. Εγώ τον διάλεξα. Βεβαίως, αν θέλουμε, διαλέγουμε» συνέχισε την περιγραφή της.

«Τι έκανες; Ποιον φίλησες; Ποια Λαμία; Χαιρετίσματα στη Λαμία, τι μας έκανε σήμερα; Εγώ είμαι απ’ τη Θήβα» είπε χαριτολογώντας ο Ετεοκλής Παύλου.

«Το σενάριο ήταν του σκηνοθέτη αλλά το φιλί αν ήθελα δεν το έκανα. Αλλά λέω: γιατί; Ταιριάζει στο βίντεο κλιπ, το έντυνε πολύ ωραία αυτή η εικόνα» εξήγησε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου, προκαλώντας τα χιουμοριστικά σχόλια του πάνελ.

","width":136,"height":146}}}

«Ωραία, να το πάμε τηλεοπτικά. Και γιατί δεν προχώρησε αυτό; Γιατί δεν ευδοκίμησε;» τη ρώτησε με νόημα ο Ετεοκλής Παύλου.

«Όχι, καλέ. Ο Χριστός κι η Παναγία» του απάντησε η Ελένη Χατζίδου, με τον σύζυγο να της θυμίζει: «Να το διευκρινίζουμε, γιατί ακούει και η μανούλα μου, η πεθερά σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση