Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκλεισε για όλα τα οχήματα η εθνική προς Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 16:24 Έκλεισε για όλα τα οχήματα η εθνική προς Αθήνα

Απαγόρευση κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα σε Βοιωτία και Αττική

Τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώνονται στην Στερεά Ελλάδα συμπεριλαμβανομένης της Αττικής είχε ως αποτέλεσμα λίγο μετά τις 15:30’ να δοθεί απαγορευτικό κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα κατά μήκος της εθνικής οδού.

Αρχικά για λόγους ασφαλείας απαγορεύτηκε η κυκλοφορία οχημάτων ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι το ύψος του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 52,000).

Το απαγορευτικό επεκτάθηκε στο Τμήμα της Βοιωτίας μέχρι τα όρια με τη Φθιώτιδα.

Από τις 15:30’ έχουμε απαγορευτικό και στο τμήμα της εθνικής οδού στη Φθιώτιδα στο ρεύμα προς Αθήνα. Οδηγοί που επιχειρούν από παραδρόμους να ταξιδέψουν προς την πρωτεύουσα σταματιούνται και επιστρέφουν πίσω.

Διαβάστε και την ανακοίνωση της Κεντρικής Οδού:

«Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με απόφαση Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, Αταλάντης και Θερμοπυλών τίθεται σε ισχύ διακοπή της κυκλοφορίας στον κλάδο προς Αθήνα του Α.Θ.Ε από Η/Κ Ραχών έως Α/Κ Κάστρου.

Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων είναι σε ισχύ.

Η Κεντρική Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του  μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων, συνίσταται η αποφυγή άσκοπων  μετακινήσεων.

Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση