Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου του ΑΤ Ορχομενού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 00:02 Πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου του ΑΤ Ορχομενού

Πρώτη επίσημη εκδήλωση για το ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ταξίαρχο Γιώργο Καραχάλιο…

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023 το μεσημέρι στον Ορχομενό Βοιωτίας, παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχου Γεώργιου Καραχάλιου, ο οποίος εκπροσώπησε τον κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, η τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας.

Το νέο κτίριο που μεταστεγάστηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, αποτελεί παραχώρηση του Δήμου Ορχομενού και αφού διαμορφώθηκε κατάλληλα για τις ανάγκες της Αστυνομικής Υπηρεσίας, ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιούλιο του 2022.

Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας & Αυλίδος κ.κ. Γεώργιος.

Την εναρκτήρια ομιλία πραγματοποίησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Μπακούμης, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην τελετή των εγκαινίων.

Ομιλίες πραγματοποίησαν επίσης οι Βουλευτές του Νομού Βοιωτίας, κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, κα Γιώτα Πούλου και κ. Γεώργιος Μουλκιώτης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Γεώργιος Καραχάλιος, η Αντιπεριφερειάρχης Νομού Βοιωτίας, κα Φανή Παπαθωμά και η Δήμαρχος Ορχομενού, κα Βούλα Καράλη.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ακόμα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, κ. Γεώργιος Νικολάου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Στερεάς Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Μπακομήτρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Στερεάς Ελλάδας, κ. Ιωάννης Περγαντάς, εκπρόσωποι τοπικών Φορέων και Ενώσεων Νομού Βοιωτίας, Αξιωματικοί Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Ενώσεων, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, πολίτες, απόστρατοι αστυνομικοί και αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, την οποία παρουσίασε ο Υπαστυνόμος Α’ Δημήτριος Βούκατας του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, απένειμαν τιμητική πλακέτα στην Δήμαρχο Ορχομενού, για την παραχώρηση του κτιρίου που μεταστεγάστηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του κτιρίου και λιτή δεξίωση στον εξωτερικό χώρο αυτού.

Δείτε φωτογραφίες: