Τέμπη: Κύμα αγάπης για τον 20χρονο Γεράσιμο που δίνει μάχη στη ΜΕΘ - «Γίγαντά μου πολέμησε, κράτα γερά»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 11:14 Τέμπη: Κύμα αγάπης για τον 20χρονο Γεράσιμο που δίνει μάχη στη ΜΕΘ - «Γίγαντά μου πολέμησε, κράτα γερά»

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στη ΜΕΘ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος φοιτητής του ΑΠΘ, Γεράσιμος Ιάσονας Γεωργιάδης, ο οποίος ταξίδευε στο πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Σημειώνεται πως ο νεαρός από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ο Γεράσιμος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο του βαγονιού, ωστόσο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Οπως δημοσιεύει σήμερα το magnisianews στο πλευρό του 20χρονου φοιτητή όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται οι γονείς και οι συγγενείς του, αλλά και όλη η Ελλάδα.

Ενδεικτικό του κύματος αγάπης και συμπαράστασης στον νεαρό φοιτητή που δίνει μάχη για τη ζωή του είναι τα δεκάδες μηνύματα που δέχεται στο λογαριασμό του στο facebook με ευχές να καταφέρει να βγει υγιής από αυτή τη δύσκολη μάχη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση