Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Με μία έφοδο… τέσσερις συλλήψεις - Νεαροί έκλεψαν και έκαψαν αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 15:08 Λαμία: Με μία έφοδο… τέσσερις συλλήψεις - Νεαροί έκλεψαν και έκαψαν αυτοκίνητο

Μια δεκάδα προσαγωγές από σπίτια Ρομά στη νότια Λαμία…

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας (13/3) στη νότια Λαμίας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, υποστηριζόμενοι από συναδέλφους τους της Ο.Π.Κ.Ε. (της ίδιας υπηρεσίας( και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξέταζαν πληροφορίες για κλοπή οχήματος από την περιοχή της Λαμίας, το οποίο είχε βρεθεί καμένο την Κυριακή στην περιοχή της Ανθήλης.

Με την κατηγορία της κλοπής, φθοράς και εμπρησμό ΙΧΕ, συνελήφθησαν τελικά δύο νεαροί Ρομά 18 και 19 ετών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν συνολικά 10 άτομα και από αυτά συνελήφθησαν ακόμη δύο. Ένας 30χρονος για ανυποταξία και ένας 23χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας για ληστεία, καθώς και για ανυποταξία.

Επιπλέον κατασχέθηκε ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο, ενώ ένας ακόμη ανήλικος, οδηγήθηκε στο Ίδρυμα Αρωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, καθώς όπως διαπιστώθηκε είχε διαφύγει από εκεί, τον Αύγουστο του 2022.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.