Στην Food Expo 2023 και στα περίπτερα της Φθιώτιδας ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 17:43 Στην Food Expo 2023 και στα περίπτερα της Φθιώτιδας ο Γιάννης Οικονόμου

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, βρέθηκε την Κυριακή στη Food Expo 2023, η οποία διεξάγεται στα Σπάτα.

Ο Γιάννης Οικονόμου ξεναγήθηκε στη μεγαλύτερη Έκθεση Ποτών και Τροφίμων στη νοτιοανατολική Ευρώπη και πέρασε από όλα τα περίπτερα του νομού Φθιώτιδας.

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει από κοντά με εκθέτες και επιχειρηματίες από κάθε γωνιά της Φθιώτιδας, όπως τη Στυλίδα, την Αταλάντη, το Δομοκό, την Κάτω Τιθορέα, οι οποίοι του μετέφεραν τα εξαιρετικά σχόλια και το ενδιαφέρον ντόπιων και ξένων επισκεπτών για τα προϊόντα της περιοχής μας.

H Food Expo έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του εκθεσιακού και επιχειρηματικού κοινού διεθνώς. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με τους Έλληνες εκθέτες να αφήνουν όλο και πιο έντονο το εξαγωγικό τους αποτύπωμα και τα τοπικά μας προϊόντα να διαφημίζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση