Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα μεταξύ Α/Κ Μπράλου - Α/Κ Ροδίτσας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 14:11 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα μεταξύ Α/Κ Μπράλου - Α/Κ Ροδίτσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης των εργασιών συντήρησης στη γέφυρα της Ανθήλης.

Ειδικότερα, από σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου 07:30π.μ. έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 18:00μ.μ, θα εφαρμοστούν οι παρακάτω φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο τμήμα Α/Κ Ροδίτσας – Α/Κ Μπράλου.

Φάση 1: Πλήρης αποκλεισμός του τμήματος μεταξύ Α/Κ Μπράλου -Α/Κ Ροδίτσας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με την κυκλοφορία να διεξάγεται μέσω εναλλακτικής διαδρομής από παράπλευρο οδικό δίκτυο.

Φάση 2:  Με την ολοκλήρωση της 1ης φάσης θα ακολουθήσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας στην περιοχή της Ανθήλης (205,5ο έως 208,4ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα.

Φάση 3: Πλήρης αποκλεισμός του τμήματος μεταξύ Α/Κ Μπράλου -Α/Κ Ροδίτσας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα με την κυκλοφορία να διεξάγεται μέσω εναλλακτικής διαδρομής από παράπλευρο οδικό δίκτυο.

Φάση 4: Με την ολοκλήρωση της 3ης φάσης θα ακολουθήσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας στην περιοχή της Ανθήλης (205,5ο έως 208,4ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα.

Επισημαίνεται πως σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρώνονται νωρίτερα θα γίνεται και άρση της κάθε φάσης των ρυθμίσεων.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.