Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Διευθυντή της Δ.Α. Φθιώτιδας η ΕΑΣΥΦ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 08:02 Στον Διευθυντή της Δ.Α. Φθιώτιδας η ΕΑΣΥΦ

Συζήτησαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί στις υπηρεσίες ευθύνης του…

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγμοποίησε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, το απόγευμα της Δευτέρας 20/03/2023, στο νέο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικό Διευθυντή Χρήστο Μουτσώκο.

Όπως σημειώνει σε δελτίο τύπου η ΕΑΣΥΦ, «πρωτίστως, αφού τον καλωσορίσαμε στη νέα πλέον θέση του του ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία στα νέα δύσκολα καθήκοντά του, υπομονή και επιμονή για την λύση αν όχι όλων, των καίριων προβλημάτων που ταλανίζουν τις αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού μας».

Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί στη Φθιώτιδα στην καθημερινότητά τους.

«Ο ίδιος αφού μας ευχαρίστησε, έδειξε γνώστης όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, μας διαβεβαίωσε με σαφήνεια πως η μεταξύ μας συνεργασία θα είναι με γνώμονα πάντα το καλό των συναδέλφων και οτιδήποτε άπτεται της αρμοδιότητάς του θα προσπαθήσει να το επιλύσει άμεσα».

»Τέλος από πλευράς του μας ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο λειτουργίας και ανταπόκρισης των αστυνομικών στα καθήκοντά τους, με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την κοινωνική ανάπτυξη και ευημερία», καταλήγει το δελτίο τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας.