Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν οι δύο σταθμάρχες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 10:15 Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν οι δύο σταθμάρχες

Φέρεται να είχαν φύγει νωρίτερα από το πόστο τους.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα απολογηθούν οι δύο σταθμάρχες που είχαν βάρδια την ημέρα που έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο συμβασιούχος σταθμάρχης θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαρτίου, ενώ ο δεύτερος και πιο παλιός την ερχόμενη Τρίτη 28 Μαρτίου. Εντός της επόμενης εβδομάδας, στις 30/3, αναμένεται να απολογηθεί και ο επιθεωρητής.

Οι δύο σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας στο σταθμό Λάρισας, φέρεται ότι είχαν φύγει από την εργασία τους πριν από τη λήξη της βάρδιάς τους

Οι σταθμάρχες κατηγορούνται για το κακούργημα της διατάραξης συγκοινωνιών από το οποίο επήλθε θάνατος, για το οποίο προβλέπεται ποινή από δέκα έτη έως και ισόβια κάθειρξη και τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών κατά συρροή.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση