Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Οικονόμου: Η επόμενη τετραετία είναι η τετραετία της αύξησης των μισθών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 08:18 Γ. Οικονόμου: Η επόμενη τετραετία είναι η τετραετία της αύξησης των μισθών

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, φιλοξενήθηκε από την Αθηναΐδα Νέγκα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24.

Η παρουσιάστρια ρώτησε για τις συζητήσεις που έχει ο Γιάννης Οικονόμου με τους συμπολίτες του στη Φθιώτιδα, αλλά και τους στόχους της επόμενης τετραετίας.

«Η επόμενη τετραετία για την Ελλάδα είναι με τετραετία που έχουμε ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Να φτιάξουμε ένα σωστό Κράτος παντού, αντιμετωπίζοντας παθογένειες και στρεβλώσεις. Κυρίως, όμως είναι η τετραετία που πρέπει να βάλουμε ένα μεγάλο στόχο. Να μεγαλώσουν τα εισοδήματα των ανθρώπων, να συγκλίνουν οι μισθοί των ανθρώπων με το μέσο ευρωπαϊκό όρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προχωρήσαμε σε διαδοχικές αυξήσεις κατώτατου μισθού, μειώσαμε τις ασφαλιστικές εισφορές και τους φόρους, έγιναν σπουδαία πράγματα στη διάρκεια αυτής της τετραετίας. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε στην τύχη, ήταν αποτέλεσμα μια συλλογικής και σκληρής δουλειάς του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησής μας. Είναι μια πολιτική που έφερε επενδύσεις, μείωσε τη γραφειοκρατία. Η επόμενη τετραετία είναι η τετραετία της αύξησης των μισθών», είπε ο Γιάννης Οικονόμου.

Δείτε το βίντεο: