Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μύρισε καλοκαίρι στη Φθιώτιδα - Τι έδειξε το θερμόμετρο στη Μακρακώμη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 09:24 Μύρισε καλοκαίρι στη Φθιώτιδα - Τι έδειξε το θερμόμετρο στη Μακρακώμη

Αλλάζει ο καιρός στην χώρα από το απόγευμα…

Υψηλές μέγιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν την Κυριακή 26/03/2023, με την Μακρακώμη να καταγράφει τη δεύτερη υψηλότερη μέγιστη με 25,8ο ενώ στα Πλατανούλια Λάρισας και στο Κρανίδι Αργολίδας έδειξε 25,9 °C.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες κατά τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 26/03, ήταν οι παρακάτω:

Ωστόσο για σήμερα Δευτέρα ορισμένες περιοχές ξύπνησαν με νεφώσεις, οι οποίες γρήγορα στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, στη Μακεδονία, στη Θράκη και πιθανόν στη Θεσσαλία και μετά το απόγευμα στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, σταδιακά πυκνότερες από το μεσημέρι. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια.

Σημειώνουμε τέλος ότι σύμφωνα με το meteo.gr σήμερα στις 06:10’ το πρωί, το θερμόμετρο στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας έδειξε 0 βαθμούς!