Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Προσοχή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 10:03 Λαμία: Προσοχή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού

Ποιους δρόμους να αποφύγετε και που απαγορεύεται η στάθμευση…

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω της επίσημης επίσκεψης του κ. Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, στην πόλη της Λαμίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα θα ισχύσουν:

  • Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Υψηλάντη, από το τμήμα της συμβολής της με την οδό Μακροπούλου, έως τη συμβολή της με την οδό Καζούλη, από ώρα 18:00 έως και 21:30.
  • Απαγόρευση της στάθμευσης όλων των οχημάτων επί του αριστερού τμήματος της οδού Λεωνίδου, από το τμήμα της συμβολής αυτής με την οδό Χατζοπούλου, έως και τη συμβολή της με την οδό Πατρόκλου, από ώρα 11:00 έως και 15:30.
  • Απαγόρευση της στάθμευσης όλων των οχημάτων επί του δεξιού τμήματος της οδού Λεωνίδου, από τη συμβολή της με την οδό Πατρόκλου έως και τη διασταύρωση με την οδό Παλαιολόγου, από ώρα 08:00 έως και 15:30.
  • Απαγόρευση της στάθμευσης και κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Ηλέκτρας και σε όλο το μήκος αυτής (όπισθεν Δημοτικού Θεάτρου), από ώρα 10:00 έως πέρατος της σημερινής ημέρας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα, για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές οδούς, με την τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.