Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας για την πρόληψη του καρκίνου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 10:27 Εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας για την πρόληψη του καρκίνου (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 η εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Green Loft – Άγιος Λουκάς, Λαμία.

Για την ανάγκη της πρόληψης του Καρκίνου μίλησαν, ο κ. Περγαλιώτης Βασίλειος, MSc, PhD Χειρ.Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, η κα. Σταθουλοπούλου Μαρουλιώ Χειρουργός Μαστού  Δ/ντρια Χειρουργικής Κλινικής Μαστού Νοσ.Metropolitan και Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Λοκρίδος, ο κ. Ζαχαρής Κωνσταντίνος Μαιευτήρας Γυναικολόγος Γ.Ν.Λαμίας, B' Επιμελητής επικουρικός και η  Γραμματέας Αντικαρκινικής Λαμίας κα. Μπουρντά Παναγιώτα, Μέλος Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης, Μαιευτήρας Χειρ.Γυναικολόγος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος και Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ.Φθ/δος πατήρ Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος καθώς και οι εκπρόσωποι του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος και του Δημάρχου Λαμιέων.

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Φ.,  Ιατρός Γενικός Χειρουργός Γ.Ν. Λαμίας κ. Γεωργίου Χρήστος και o Διοικητής του Γ.Ν. Λαμίας κ. Κολοκυθάς Ανδρέας αναφέρθηκαν στο πλούσιο και σημαντικό έργο που επιτελεί στην πόλη μας η Αντικαρκινικής Λαμίας.

Τέλος η Πρεσβυτέρα Αλεξάνδρα Βεντούρη - Νασοπούλου, Ιατρός Γενικής - Οικογενειακής Ιατρικής και Πρόεδρος του Παραρτήματος ευχαρίστησε όλους για την στήριξη και την βοήθεια στο εθελοντικό έργο της Αντικαρκινικής και ιδιαίτερα της Πρόληψης κατά του καρκίνου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., το Δήμο Λαμιέων και τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδος.

Δείτε φωτογραφίες: