Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Γιατί δήλωσε εντυπωσιασμένος ο Πρωθυπουργός - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 08:14 Λαμία: Γιατί δήλωσε εντυπωσιασμένος ο Πρωθυπουργός - ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την έδρα του Ράλλυ Ακρόπολις και για το έργο της ανάπλασης της ΠΕΛ.

Στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, υποδέχθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψη του στη Λαμία.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων αφού καλωσόρισε τον Πρωθυπουργό κατευθύνθηκαν στο σημείο της ΠΕΛ όπου υπάρχουν τα σχέδια του μεγάλου αναπτυξιακού έργου  και παρουσία του  Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανού, ανέλυσε στο Πρωθυπουργό το έργο της Αξιοποίησης της περιοχής της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Ο Πρωθυπουργός μιλώντας το μεσημέρι στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για τη Στερεά Ελλάδα του 2030, ξεκαθάρισε ότι η έδρα του Ράλλυ Ακρόπολις ήταν, είναι και θα είναι η Στερεά Ελλάδα.

Επίσης μίλησε για την καλή συνεργασία που είχε η κεντρική διοίκηση με την Περιφέρεια, αλλά και το Δήμο, τονίζοντας ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από το έργο που δρομολογείται για την ΠΕΛ.

«Να σταθώ ιδιαίτερα στο χώρο της έκθεσης τον οποίον επισκέφθηκα σήμερα και με τον Περιφερειάρχη και με τον Δήμαρχο. Πολύ σημαντική επένδυση. Και εκεί το Υπουργείο Οικονομικών κατένειμε πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης. Εντυπωσιάστηκα πράγματι από αυτό το οποίο είδα.

Έχουμε χρηματοδότηση, έχουμε χρονοδιαγράμματα, είναι τώρα στο χέρι σας να υλοποιήσουμε το σημαντικό αυτό έργο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σημαντικότατη παρέμβαση, αναπτυξιακή, αλλά και παρέμβαση αισθητικής ανάπλασης για όλη την περιοχή της Λαμίας, μαζί με το καινούριο κολυμβητήριο, το Δικαστικό Μέγαρο. Προστίθενται σημαντικές υποδομές στην Λαμία, οι οποίες πραγματικά πιστεύω ότι θα διευκολύνουν πολύ την ανάπτυξη της πόλης συνολικά....», ειπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο: