Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Αποκαταστάθηκε η βλάβη που προκλήθηκε από πτώση δέντρου σε καλώδια της ΔΕΗ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 08:23 Λαμία: Αποκαταστάθηκε η βλάβη που προκλήθηκε από πτώση δέντρου σε καλώδια της ΔΕΗ

Κινδύνεψαν από ηλεκτροπληξία δυο αστυνομικοί που περνούσαν με το αυτοκίνητο τη στιγμή της πτώσης.

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (27/3) στην είσοδο της Λαμίας, στον παράδρομο κοντά στην ΠΕΛ, όταν έσπασε δέντρο και παρέσυρε καλώδια της ΔΕΗ στο οδόστρωμα την ώρα που διερχόταν συμβατικό όχημα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν οι δυο αστυνομικοί που επέβαιναν σε αυτό. Μάλιστα ένα μεγάλο τμήμα της νότιας Λαμίας έμεινε χωρίς ρεύμα (δείτε εδώ).

Όλα τα συνεργεία που έσπευσαν στο σημείο υπερέβαλαν εαυτό για να αποκαταστήσουν τη βλάβη. Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση στην οποία συνεργάστηκαν οι τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ, με την Πυροσβεστική, η ΔΕΥΑΛ, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων και την ΕΛ.ΑΣ.

Παρόντες στο σημείο ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κώστας Ξεφλούδας, ο Αντιδήμαρχος για θέματα πρασίνου και καθαριότητας Κώστας Μουστάκας, αλλά και ο ο Τεχνικός Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Χρήστος Σιαφάκας ο οποίος καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης συντόνιζε τα συνεργεία.