Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και η Στερεά Υπεροχής αποχαιρετούν τον Τάσο Χρονά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 18:22 Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και η Στερεά Υπεροχής αποχαιρετούν τον Τάσο Χρονά

Αποχαιρετώντας τον καλό φίλο και συνάδελφο περιφερειακό σύμβουλο  Τάσο Χρονά.

«Δύσκολα να βρεθούν τα κατάλληλα λόγια να περιγράψεις τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τις καρδιές μας, ετούτη την ώρα της θλιβερής είδησης.

Δύσκολα να συγκρατήσεις το λυγμό και το βαθύ αναστεναγμό, για αυτή τη μεγάλη απώλεια του φίλου, του συναδέλφου, του συναγωνιστή.

Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε στο περιφερειακό συμβούλιο, διαπιστώσαμε το φλογερό πάθος, με το οποίο υποστήριζε πάντα τα ιδεώδη και τις αξίες της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης. Δεν παρέκκλινε ποτέ από τις αρχές του, μένοντας σταθερά και αταλάντευτα στα πολιτικά του πιστεύω αλλά πάντα διαλεκτικός και πρόθυμος να ακούσει και να πειστεί από σοβαρά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα.

Συνεπής αριστερός με απαράμιλλο ήθος, που μέχρι την τελευταία στιγμή αποτελούσε την ιστορική και θεσμική μνήμη του περιφερειακού μας συμβουλίου, κερδίζοντας με την εργατικότητα και τη συνέπειά του, τον απόλυτο σεβασμό, τη μεγάλη αναγνώριση και την απέραντη εκτίμηση όλων των συναδέλφων. Πάντα προσηλωμένος στις θέσεις και επιλογές του πολιτικού χώρου που διακονούσε και αυτό ήταν ένα στοιχείο που σέβονταν σύντροφοί του αλλά και ιδεολογικοί αντίπαλοι.

Ο Τάσος Χρονάς ήταν και θα παραμείνει υπόδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς, εργατικότητας. μαχητικότητας, ευγένειας ψυχής, απλότητας, ευθυκρισίας, καλοσύνης και δοτικότητας.

Εκ μέρους της παράταξής μας "Στερεά Υπεροχής", εκφράζω την ειλικρινή εκτίμηση και τον απέραντο σεβασμό στην προσφορά του καθώς και την οδύνη και τα εγκάρδια συλλυπητήρια μας, για την πρόωρη αναχώρησή του. Σε αποχαιρετούμε καλέ μου Τάσο, με συγκίνηση αλλά και ιδιαίτερη περηφάνια, που σε γνωρίσαμε και υπήρξες κομμάτι της ζωής μας.

Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας.

Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε, συνάδελφε και σύντροφε.

Για τη “Στερεά Υπεροχής”

Δ. Αναγνωστάκης»