Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα η πολιτική κηδεία του Τάσου Χρονά στο κτίριο της Περιφέρειας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 10:07 Σήμερα η πολιτική κηδεία του Τάσου Χρονά στο κτίριο της Περιφέρειας

Ψηφίσματα για τον σημαντικό αυτόν άνθρωπο, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας και το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων…

Στο κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η πολιτική κηδεία του περιφερειακού συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας», στελέχους του ΚΚΕ και μέλους του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, Τάσου Χρονά, ο οποίος διετέλεσε και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στη Φθιώτιδα.

Στην κηδεία του έμπειρου αυτοδιοικητικού θα παραβρεθεί σύσσωμο το συμβούλιο της Περιφέρειας Στερεάς και αντιπροσωπεία του Δήμου Λαμιέων, των οποίων ο εκλιπών υπήρξε μέλος, από το 2002 μέχρι σήμερα (τα πρώτα εννέα χρόνια ως νομαρχιακός σύμβουλος), συνάδελφοί του από το Νοσοκομείο Λαμίας και συνάδελφοι του μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, συγγενείς, φίλοι και βέβαια οι σύντροφοί του στους κοινούς αγώνες του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας από το 1975.

Στην τελετή αποχαιρετισμού θα μιλήσουν για τον φίλο και σύντροφο Τάσο, στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ενώ το δικό τους αντίο θα του πουν οι συνάδελφοί του στον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας και το Σύλλογο Συνταξιούχων Δημοσίων, που υπήρξε μέλος τους. Σύμφωνα με το ψήφισμα της Περιφέρειας Στερεάς, επικήδειο θα εκφωνήσει και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και τέλος μέλος της οικογένειάς του.

Η σορός θα βρίσκεται στο ισόγειο του νεοκλασικού της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας λίγο μετά τις 2, ενώ μετά την τελετή αποχαιρετισμού θα ακολουθήσει η ταφή στο καινούριο Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας.

Στερνό αντίο στο «Νέστωρα της Αυτοδιοίκησης». Καλό ταξίδι Τάσο!...