Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι πλημμυροπαθείς του Κόμματος Λαμίας δεν ξεχνούν τη στήριξη του Τάσου Χρονά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 14:01 Οι πλημμυροπαθείς του Κόμματος Λαμίας δεν ξεχνούν τη στήριξη του Τάσου Χρονά

Οι πλημμυροπαθείς του Κόμματος αποχαιρετούν τον Τάσο Χρονά…

Όταν πριν ένα χρόνο ξεκινούσαμε τον τιτάνιο αγώνα μας για να σώσουμε το χωριό μας και όλη την περιοχή από την καταστροφή των πλημμυρών ήταν ελάχιστοι εκείνοι που πίστεψαν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Τάσος ήταν ο πρώτος που βρέθηκε δίπλα μας, μπήκε μπροστά και μας έδειξε τον δρόμο του αγώνα.

Στάθηκε δίπλα μας σε όλα τα στάδια του αγώνα, η συμβολή του στον διάλογο με την Περιφέρεια Στερεάς ήταν καθοριστική, στους δρόμους και στις πλατείες ήταν πάντα εκεί, στα δικαστήρια ήταν παρών βροντοφωνάζοντας “δεν σας επιτρέπω να εγκληματείτε στον τόπο μου”.

Πάνω από όλα όμως ο Τάσος μας έδωσε την ελπίδα, έδειξε, ακόμη και σε εκείνους που δεν έμαθαν ποτέ στην ζωή τους να αγωνίζονται για τίποτα, πως όταν έχεις δίκιο και το βροντοφωνάξεις, θα ακουστεί η φωνή σου, όσο ψηλά και να στέκονται αυτοί που σε αδικούν. Ο Τάσος έφυγε και το κενό που αφήνει πίσω του είναι τεράστιο, ο σπόρος της ελπίδας όμως που έσπειρε στην καρδιά μας άνθισε και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε ως την τελική δικαίωση. Καλό σου ταξίδι φίλε και συναγωνιστή Τάσο ήταν τιμή μας που συμπορεύτηκες μαζί μας.

Λαμία 31-03-2023 Συντονιστική ομάδα πλημμυροπαθών Κόμματος