Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σεμινάριο με θέμα "Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου στα Σχολεία"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 08:44 Λαμία: Σεμινάριο με θέμα "Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου στα Σχολεία" (φωτογραφία αρχείου)

Την Τρίτη 4 Απριλίου, 9:30 - 12:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας - Για τους Διευθυντές/ντριες των σχολείων και εκπαιδευτικούς, του Ν. Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της πρόληψης των επιπτώσεων των σεισμών στα σχολεία καθώς και της ανάπτυξης αντισεισμικής συνείδησης & συμπεριφοράς, ο Οργανισμός  Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: «Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου στα Σχολεία» για τους Διευθυντές/ντριες των σχολείων του νομού Φθιώτιδας, καθώς και των εκπαιδευτικών που είναι υπεύθυνοι για τη σύνταξη του Σχολικού Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης. 

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνει την Τρίτη 4 Απριλίου 2023  (9:30 – 12:00), στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11, 2ος όροφος).