Εκτύπωση αυτής της σελίδας

2ο Δημοτικό Εχιναίων: Οργάνωση Ομάδας Γονέων για συζητήσεις με επίκεντρο τα παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 13:07 2ο Δημοτικό Εχιναίων: Οργάνωση Ομάδας Γονέων για συζητήσεις με επίκεντρο τα παιδιά

Το "Ευχαριστώ" στην κ. Αργυρώ Παπαναστασίου από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ.) Λαμίας.

Η Διεύθυνση και οι Εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Εχιναίων ευχαριστούμε θερμά την κ. Αργυρώ Παπαναστασίου από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ.) Λαμίας, για την οργάνωση Ομάδας Γονέων με τακτικές εβδομαδιαίες απογευματινές συναντήσεις στο χώρο του σχολείου μας (Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος 2023) και γόνιμες συζητήσεις για μια πλειάδα θεμάτων, με επίκεντρο πάντα τα παιδιά.

Εξίσου θερμά ευχαριστούμε και τους γονείς μαθητών-ριών του σχολείου μας, καθώς και του Νηπιαγωγείου Καραβομύλου, για τη συνειδητή ανταπόκριση και τη συνεπή συμμετοχή τους.

Δεσμευόμαστε για τη συνέχιση και την προσπάθεια επέκτασης παρόμοιων πρωτοβουλιών, που ενισχύουν τη σχέση σχολείου και οικογένειας, δημιουργώντας περαιτέρω πλαίσιο ασφάλειας και ενδυνάμωσης των παιδιών μας.