Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Ευχαριστώ του Διοικητή του ΓΝ Λαμίας στον Πανουργιά Παπαϊωάνου - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 08:36 Το Ευχαριστώ του Διοικητή του ΓΝ Λαμίας στον Πανουργιά Παπαϊωάνου - ΒΙΝΤΕΟ

«Θα είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε ώστε το νοσοκομείο μας να γίνει καλύτερο», δήλωσε από πλευράς της εταιρείας ΙΝΤΕΡΚΑΤ ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου…

Παρουσία του Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, του Αναπληρωτή του Γιώργου Καραβάνα, μελών του ΔΣ και της τεχνικής υπηρεσίας, παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης (25/5), από τον επικεφαλής της εταιρίας ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΤΕΒΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου, η μελέτη προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρία και εμποδιζόμενων ατόμων στο Νοσοκομείο.

Η μελέτη που αποτελεί δωρεά της εταιρίας ΙΝΤΕΡΚΑΤ των ΑΦΩΝ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, είναι η πρώτη που προμηθεύεται Νοσοκομείο στην Ελλάδα και ίσως η πρώτη για δημόσιο κτίριο και αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για τον εφοδιασμό του συγκροτήματος με τα απαραίτητα μέσα που θα εξυπηρετεί, ασθενείς, επισκέπτες αλλά και εργαζόμενους.

Συγχρόνως ο κ. Παπαϊωάννου, παρέδωσε μία ακόμη μελέτη που αφορά την επικαιροποίηση της παθητικής πυροπροστασίας σχετικά με τις οδούς διαφυγής ολόκληρου του συγκροτήματος συμπεριλαμβανομένου και του νέου κτιρίου.

«Ανταποκρινόμαστε κάθε φορά που η Διοίκηση του Νοσοκομείου μας ζητάει βοήθεια και πάντα θα προσπαθούμε ώστε το Νοσοκομείο μας να γίνεται καλύτερο. Πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτό το Νοσοκομείο για να έχουν οι πολίτες μας την εξυπηρέτηση που πρέπει και που αρμόζει στη Λαμία μας», τόνισε για λογαριασμό της εταιρίας ΙΝΤΕΡΚΑΤ ο κ. Παπαϊωάννου που είναι και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες: