Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι τελευταίες στιγμές του 43χρονου πριν πέσει θύμα δολοφονίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 08:50 Οι τελευταίες στιγμές του 43χρονου πριν πέσει θύμα δολοφονίας - ΒΙΝΤΕΟ

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον άτυχο άνδρα την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του για να πάει στο αυτοκίνητο χωρίς φυσικά να ξέρει ότι τον περιμένει ο θάνατος.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 43χρονο άνδρα λίγο πριν πέσει θύμα άγριας δολοφονίας από μία 39χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα. Στο βίντεο φαίνεται ο 43χρονος τη στιγμή που εξέρχεται από το σπίτι του και βγαίνει στο δρόμο κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητό του.

Ο ίδιος δεν γνωρίζει πως λίγα μέτρα πιο κάτω παραμόνευε η 39χρονη γυναίκα , η οποία και όπως όλα δείχνουν του είχε στήσει καρτέρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η δράστις, αφού καβγάδισε με το θύμα στη συνέχεια τον μαχαίρωσε πολλές φορές, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν ένα μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη του 43χρονου, ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος σε μία λίμνη αίματος.

Αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ήταν η σύζυγος του θύματος, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι. Αμέσως, κάλεσε την Αστυνομία φωνάζοντας «τρέξτε, σκοτώνει τον άντρα μου».

Το βίντεο από το iefimerida.gr με τις τελευταίες στιγμές του 43χρονου θύματος.