Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Κύκλωμα με πλαστές σφραγίδες και διπλώματα ερευνά η αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 08:07 Λαμία: Κύκλωμα με πλαστές σφραγίδες και διπλώματα ερευνά η αστυνομία

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης σχολής οδηγών στη Λαμία και ένας υπάλληλός του....

Έρευνα σε βάθος χρόνου έχουν ξεκινήσει οι αρχές για να δουν το μέγεθος της υπόθεσης πλαστογραφίας στην οποία εμπλέκεται μια Σχολή Οδηγών της πόλης, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή άλλων προσώπων.

Ο ιδιοκτήτης της Σχολής και ο υπάλληλος που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Λαμίας κατηγορούνται ότι χρησιμοποιούσαν "μαϊμού" σφραγίδες, που έφεραν ονόματα και υπογραφές υπαλλήλων του Κ.Ε.Π. Λαμίας.

Τις σφραγίδες χρησιμοποιούσαν για να βεβαιώσουν το γνήσιο της υπογραφής σε έγγραφα που υπέβαλαν στο Υπουργείο Συγκοινωνιών στη Λαμία για την έκδοση αδειών οδήγησης, αδειών κυκλοφορίας ή άλλων εγγράφων.

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που ερευνούν την υπόθεση, έδειξαν σε συγκεκριμένη υπάλληλο του  Κ.Ε.Π. έγγραφα που έφεραν την υπογραφή της και τη σφραγίδα της, η ίδια δεν πίστευε στα μάτια της και φυσικά επιβεβαίωσε ότι αυτά τα έγγραφα δεν είναι γνήσια.

Αυτό που ερευνούν τώρα οι αστυνομικοί είναι, εάν στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα και εάν τα πλοκάμια του κυκλώματος έχουν επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η δικαιοσύνη ερευνά και άλλες υποθέσεις που έχουν σχέση με το υπουργείο συγκοινωνιών, οι οποίες έχουν να κάνουν με υποκυβισμούς πολυτελών ΙΧ, αλλά και με παράνομες εκδόσεις ΠΕΙ (Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας) για "κοινοτικούς κωδικούς 95"

Το ρεπορτάζ θα έχει και συνέχεια...