"Ποτάμι" η είσοδος στα Καμμένα Βούρλα - Εγκλωβίστηκε οδηγός! - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 08:50 "Ποτάμι" η είσοδος στα Καμμένα Βούρλα - Εγκλωβίστηκε οδηγός! - ΦΩΤΟ

Πλημμύρισε ο δρόμος στην είσοδο της λουτρόπολης - Το νερά ξεπέρασαν το μισό μέτρο και εγκλώβισαν αυτοκίνητο τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι εικόνες που βλέπετε είναι από την είσοδο των Καμμένων Βούρλων, από την πλευρά της Λαμίας, λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο.

Η ισχυρή βροχόπτωση δημιούργησε κυριολεκτικά ένα "ποτάμι" στη μέση του δρόμου, που αποτελούσε παγίδα για τους ανυποψίαστους οδηγούς.

Έτσι λοιπόν στις 4:30΄ τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο οδηγός της Mercedes που βλέπετε στις φωτογραφίες, είδε τα νερά που είχε "κρατήσει" ο δρόμος, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η στάθμη θα ήταν τόσο υψηλή.

Το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε, το νερό έφτανε μέχρι την μέση της πόρτας περίπου και φυσικά πέρασε και στο εσωτερικό του αυτοκίνητου.

Ο οδηγός ενημέρωσε την άμεση δράση και στο σημείο έφτασε η τροχαία και συνεργείο της Κεντρικής Οδού, που απεγκλώβισε το αυτοκίνητο και με ειδική αντλία τράβηξε τα νερά, από το δρόμο.

Το ερώτημα είναι γιατί πλημμύρισε σε τέτοιο βαθμό ο δρόμος και τι θα γίνει ώστε να μην επαναληφθεί, αφού είναι άκρως επικίνδυνο για τους διερχόμενους και ανυποψίαστους οδηγούς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση