Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα» στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 08:52 «Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα» στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις

Η πρώτη ταινία, «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», αποτελούσε μία εναλλακτική αφήγηση της ιστορίας της Χιονάτης. Η δεύτερη, «Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα» έχει ως κεντρικό χαρακτήρα τον κυνηγό της Χιονάτης (Κρις Χέμσγουερθ), σε μία νέα, παραμυθένια περιπέτεια.

«Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα» έρχεται την Μεγ. Πέμπτη στο Cinepolis Γαλαξίας στη Λαμία και το LamiaReport σας εξασφάλισε 5 μονές προσκλήσεις.

Οι προβολές ξεκινούν Μεγάλη Πέμπτη 28/4/16 -  Ώρες έναρξης 19:15΄ και 22:00΄.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 μονές προσκλήσεις ΔΩΡΕΑΝ για την προβολή του «The Huntsman: Winter's War».

Οι τυχεροί/ές θα ανακοινωθούν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (28/4) στο LR.
 
Οι νικητές μπορουν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.
 

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

Περίληψη

Ηρθε η ώρα να ανακαλύψουμε την ιστορία πριν τη Χιονάτη. O φανταστικός κόσμος της ταινίας Η Χιονάτη κι ο Κυνηγός διευρύνεται και μαθαίνουμε πόσο άρρηκτα συνδεδεμένη είναι η μοίρα του Κυνηγού Έρικ με τη Βασίλισσα Ραβένα. Πολλά χρόνια προτού πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρδη αδερφή της Φρέια, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της. Η Φρέια, η νεαρή βασίλισσα του πάγου, αποσύρεται σε ένα βασίλειο στο Βορρά όπου εκπαιδεύει έναν επίλεκτο στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Έρικ και την Σάρα, για να την προστατεύει κι από τον οποίο ζητά ένα μονάχα πράγμα: να μην αγαπήσει ποτέ. Όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο βασίλισσες, ο Έρικ βρίσκει εαυτόν στη μέση και προσπαθεί με τη βοήθεια της αγαπημένης του Σάρα να βοηθήσουν τη Φρέια να αφανίσει την κακιά βασίλισσα, αλλιώς εκείνη και το Κακό θα κυριαρχήσουν στον κόσμο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας...

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ