"Δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι ακτές και το νερό στο Δήμο Δελφών"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 20:53 "Δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι ακτές και το νερό στο Δήμο Δελφών"

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος για την υπόθεση της δημοσιοποίησης μετρήσεων για την καταλληλότητα των νερών σε παραλίες και άλλες περιοχές του Δήμου.

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες σε διάφορες περιοχές του Δήμου Δελφών, μετά την δημοσιοποίηση μετρήσεων που έγιναν τόσο σε διάφορες παραλίες, όσο και στο πόσιμο νερό του δικτύου ύδρευσης της περιοχής.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος μαζί με το συνάδελφό του Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο ο οποίος είναι επικεφαλής του προγράμματος "Paraction", αλλά και τον γνωστό ποινικολόγο Γιώργο Δούμα, βρέθηκαν σήμερα στα δικαστηρια Λαμίας για την υπόθεση.

«Ο Δήμος Δελφών έχει ήδη καταθέσει μήνυση και θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον όλων εκείνων που δημοσιοποιούν αποτελέσματα τα οποία δεν από επίσημους και δημόσιους φορείς, αναστατώνοντας τους δημότες και τους επισκέπτες τουριστικών περιοχών...», δηλώνει ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος.

«Θα χρησιμοποιηθούν όλα τα ένδικα μέσα για να λάμψει η αλήθεια..», τόνισε ο Γιώργος Δούμας, ενώ ο Απόστολος Γκλέτσος είπε τα νερά έχουν ελεγχθεί από τους αρμόδιους δημόσιους φορείς και είναι κατάλληλα.

Δείτε τι δήλωσαν για το θέμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση