Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Συναγερμός για 16χρονη μαθήτρια που κλέφτηκε!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 14:10 Φθιώτιδα: Συναγερμός για 16χρονη μαθήτρια που κλέφτηκε!

Το κορίτσι, που είναι μαθήτρια της Β΄Λυκείου,  αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας - Εκτεταμένες έρευνες από τις αρχές - Την "έκλεψε" μέσα από το σπίτι της ο νεαρός Ρουμάνος που την προηγούμενη εβδομάδα είχε σηκώσει στο πόδι όλη τη δυτική Φθιώτιδα όταν είχε κλέψει μια 18χρονη Αλβανίδα...

Τον 19χρονο Ρουμάνο, ο οποίος είναι γνωστός για την παραβατική του συμπεριφορά και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές, τον αναζητούσαν για την προηγούμενη υπόθεση, αφού ο πατέρας της 18χρονης Αλβανίδας κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Επίσης οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης τον αναζητούσαν γιατί το μηχανάκι που εγκατέλειψε την περασμένη Τρίτη στο σημείο του τροχαίου αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένο από τη Λαμία (διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτή τη φορά πήγε στο χωριό Γραμμένη, όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα, με άλλο μηχανάκι, πιθανότατα κλεμμένο και αυτό. Στις 11:00΄το βράδυ πήγε στο σπίτι της 16χρονης μαθήτριας, η οποία διαμένει με τη μητέρα της.

Ο 19χρονος Ρουμάνος μαζί με ένα φίλο του,  που προφανώς είχε προσυνεννοηθεί με την 16χρονη, χτύπησαν την πόρτα και τους άνοιξε η κοπέλα. Η 16χρονη μόλις τους είδε ανακοίνωσε στην μητέρα της ότι θα φύγει μαζί τους,όπως και έγινε, παρά τις εκκλήσεις της μητέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 16χρονη είχε παλιότερα κάποια σχέση με το νεαρό Ρουμάνο, άλλα εκείνος την παράτησε όταν είχε "κλέψει" από το χωριό Καστρί την 18χρονη Αλβανίδα. Όταν όμως εκείνη την έστειλε τελικά ο πατέρας της στην Αλβανία και ακολούθησε η γνωστή βεντέτα, αυτός επέστρεψε στην 16χρονη μαθήτρια, την οποία έπεισε να φύγει μαζί του. 

Φυσικά το κορίτσι δεν πήγε σήμερα στο σχολείο του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει πρόβλημα υγείας και πρέπει να παίρνει τα φάρμακά του, τα οποία δεν πήρε μαζί της από το σπίτι.

Από χθες βράδυ και μέχρι αυτή την ώρα, στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός και γίνονται εκτεταμένες έρευνες σε όλη τη δυτική Φθιώτιδα, αλλά και τη Λαμία για τον εντοπισμό της 16χρονης.