Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το μήνυμα που στέλνει ο αδελφός της Θώμης στον δολοφόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 09:38 Το μήνυμα που στέλνει ο αδελφός της Θώμης στον δολοφόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

«Άξιζε στη Θώμη κάτι τέτοιο; Τον καλώ λοιπόν οι Ερινύες του να φέρουν την κάθαρση. Κι εκείνος ξέρει τι πρέπει να κάνει», λέει ο αδελφός της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, Σάββας Κουμπούρας -  Συγκλονίζει και η μητέρα της που μίλησε στην εκπομπή "ΤΑΤΙΑΝΑ live" και τη δημοσιογράφο Ελένη Κοττέ.

Για το έγκλημα που έχει σοκάρει τη Λαμία και όλο το πανελλήνιο, ο αδερφός της δολοφονημένης παιδοψυχιάτρου πιστεύει ότι οι αρχές είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση «Η υπόθεση θα κλείσει γρήγορα. Είναι θέμα ωρών...», είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σάββας Κουμπούρας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, η αδερφή του "ήταν αφιερωμένη και είχε χρέος της να προσφέρει στην πολιτεία. Η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο ήταν πολύ ανεπτυγμένη μέσα της. Ένιωθε ότι είχε χρέος να προσφέρει..."

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε κάποιο πρόσωπο στη ζωή της που να ήταν με κάποιο τρόπο θυμωμένο μαζί της, ο αδερφός του θύματος απάντησε: "Έχουμε καταλήξει τα αδέρφια της αλλά δε μπορούμε να το πούμε... Εφόσον είναι από το στενό φιλικό της περιβάλλον και άρα γνώριζε πολύ καλά την Θώμη, θέλω να ρωτήσω τον δράστη: «Άξιζε στη Θώμη κάτι τέτοιο; Τον καλώ λοιπόν οι Ερινύες του να φέρουν την κάθαρση. Κι εκείνος ξέρει τι πρέπει να κάνει»

Ακούστε όλα όσα είπε στην εκπομπή:

Για τη στυγερή δολοφονία και όλα όσα άκουσε τη μοιραία νύχτα, μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και η μητέρα της δολοφονημένης παιδοψυχιάτρου:

Επειδή πάρα πολλοί αναγνώστες ρωτούν για το πότε θα είναι η κηδεία της Θώμης Κουμπούρα σας ενημερώνουμε ότι όπως ανακοινώθηκε η κηδεία της θα γίνει αύριο (Παρασκευή) το μεσημέρι στις 3:00 στον Άγιο Αθανάσιο στα Γαλανέικα Λαμίας.  

ΤΑΤΙΑΝΑ live / newsit.gr