Μπακογιάννης: "Δώστε το X.K. Παρνασσού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 14:21 Μπακογιάννης: "Δώστε το X.K. Παρνασσού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση"

Η κατάσταση που επικρατούσε χθες Κυριακή στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού, ήταν λίαν επιεικώς απαράδεκτη (ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφίες εδώ).

Με αφορμή τα επεισόδια που προκλήθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Σε μία περίοδο που προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε πηγή εσόδων, εικόνες όπως αυτές στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, δείχνουν ότι λείπει η οργάνωση και ο σχεδιασμός για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε, όχι μόνο για τη Στερεά Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, τον τουριστικό μας πλούτο. Έχουμε καταθέσει την πρότασή μας ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, που σήμερα διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ, να περάσει στην διαχείριση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να αποκτήσει την εικόνα που πρέπει και να αποφέρει κέρδη για τον τουρισμό και την οικονομία. Θυμίζω ότι η Περιφέρειά μας εξασφάλισε, μέσω ΕΣΠΑ, σχεδόν 30 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό αυτού του χιονοδρομικού κέντρου. Είναι λυπηρό να αντιμετωπίζονται τέτοια φαινόμενα. Νομίζω ότι έχει έρθει ο καιρός να επανέλθουμε και να δούμε σοβαρά την πρόταση αυτή».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com