Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από εδώ "βούτηξε" στο κενό ο Λαμιώτης που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 08:07 Από εδώ "βούτηξε" στο κενό ο Λαμιώτης που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά - ΦΩΤΟ

«Συγνώμη γι αυτό που θα κάνω τώρα», είπε στη φίλη του ο 58χρονος Λαμιώτης και πήδηξε από τον 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας - Παραλίγο να παρασύρει στο κενό και έναν αστυνομικό - Πως έγινε το τραγικό συμβάν.

Ο 58χρονος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι του στο κέντρο της Λαμίας, μετά από έφοδο των αστυνομικών, όπου βρήκαν ναρκωτικά, όπλο και 45.000€ περίπου. Στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας μέχρι το μεσημέρι είχαν γίνει πάνω από 50 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 16 έγιναν συλλήψεις.

Ο 58χρονος μαζί με τη φίλη του, η οποία επίσης είναι μεταξύ των συλληφθέντων, βρισκόταν στο 2ο όροφο του κτιρίου, σε μια αίθουσα μαζί και με άλλα μέλη του κυκλώματος. Φορούσαν  χειροπέδες και τους πρόσεχαν δυο αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 58χρονος είχε ζητήσει και του έφεραν καφέ και μιλούσε ήρεμα με τη φίλη του, χωρίς τίποτα να προμηνύει το τι θα ακολουθούσε.

Ξαφνικά της λέει «συγνώμη γι αυτό που θα κάνω τώρα» και όπως ήταν με τις χειροπέδες στα χέρια έτρεξε και έκανε "σάλτο" από ένα παράθυρο του 2ου ορόφου που ήταν μισάνοιχτο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους αστυνομικούς, που ήταν κοντά, προσπάθησε να τον σταματήσει με κίνδυνο της ζωής του, αφού παραλίγο να τον παρασύρει και αυτόν μαζί του στο κενό.

Ακολούθησε ένας πανικός. Η φίλη του άρχισε να ουρλιάζει, ενώ οι αστυνομικοί έτρεξαν στο προαύλιο του κτιρίου όπου είχε πέσει ο κρατούμενος. Τον βρήκαν πολύ σοβαρά τραυματισμένο. Δεν είχε χτυπήσει στο κεφάλι γιατί έπεσε με τα πόδια. Είχε όμως πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε ακριβώς το σημείο που έπεσε ο 58χρονος Λαμιώτης. "Βούτηξε" από το παράθυρο του 2ου ορόφου του αστυνομικού μεγάρου και βρέθηκε πεσμένος ακριβώς μπροστά στην πράσινη πόρτα, στο προαύλιο.

Για το τραγικό συμβάν ενημερώθηκε και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Νικήτας Θεολογίτης, ο οποίος προΐστατο της προανάκρισης για την μεγάλη αυτή υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών, και διέταξε να γίνει έρευνα από το Α.Τ. Λαμίας, για τις συνθήκες της απόπειρας αυτοκτονίας του 58χρονου κρατούμενου.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Έδινε ναρκωτικά και σε ανήλικα το κύκλωμα - Αρχηγός ένας 23χρονος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)