Ποιος ήταν ο επισμηναγός που έχασε τη ζωή του στο αεροπορικό δυστύχημα- ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 19:31 Ποιος ήταν ο επισμηναγός που έχασε τη ζωή του στο αεροπορικό δυστύχημα- ΦΩΤΟ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Πολεμική Αεροπορία από τον αδόκητο χαμό του 34χρονου επισμηναγού Νίκου Γρηγορίου, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε, κατέπεσε στη Λάρισα.

Τη ζωή του από το αεροπορικό δυστύχημα έχασε και ο 43χρονος φίλος του Διονύσης Τσεκούρας, επιχειρηματίας στη Λάρισα.

Οι δυο φίλοι βρέθηκαν να πετούν μαζί, όπως και άλλες φορές, αφού ήταν μέλη της αερολέσχης Λάρισας και πετούσαν και οι δυο με υπερελαφρά αεροσκάφη TL-20. Ο 34χρονος πιλότος ως εκπαιδευτής, ενώ και ο 43χρονος επιχειρηματίας είχε πάνω από 100 ώρες πτήσης.

Ο Νίκος Γρηγορίου μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και μπήκε στην Σχολή Ικάρων. Πετούσε με αεροσκάφη “Φάντομ” και υπηρετούσε στην 348 Μοίρα.

Όταν η Μοίρα έκλεισε φέτος το καλοκαίρι, μετατέθηκε για την 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκε και στη συνέχεια έλαβε άδεια.

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν τα ξημερώματα δεμένοι στα καθίσματα του αεροσκάφους, το οποίο κατέπεσε στην περιοχή Δένδρα.

Τραγική λεπτομέρεια: Η σύντροφος στη ζωή του 34χρονου πιλότου έμαθε για την απώλεια όταν το 251 ΓΝΑ στο οποίο εργάζεται, τέθηκε σε επιφυλακή για να υποδεχθεί πιθανό τραυματία ή νεκρό από την πτώση του αεροπλάνου.

Το νέο έσκασε χθες σαν βόμβα στους φίλους του άτυχου επισμηναγού. Ήδη από τα ξημερώματα αφήνουν τις σκέψεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε φωτογραφίες του που έχει δημοσιεύσει ο ίδιος στο Facebook.

Πηγή: armynow.net

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com