Έξι θέσεις ειδικευμένων ιατρών για το ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 15:38 Έξι θέσεις ειδικευμένων ιατρών για το ΓΝ Λαμίας

Προκήρυξη θέσης Επιμελητή Β’ στο Θριάσιο…

Στην έγκριση προκήρυξης έξι κενών θέσεων ειδικευμένων ιατρών ΕΣΥ, προχώρησε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με τις ανάγκες που δημιουργούν οι νέες αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης, κρίθηκε απολύτως απαραίτητο να προχωρήσουν στην προκήρυξη των παρακάτω θέσεων ιατρών κλάδου ΕΣΥ:

  • μίας -1- θέσης Παθολογικής Ογκολογίας για το Ογκολογικό Τμήμα, στο Βαθμό Επιμελητή Α’.
  • μίας -1- θέσης Παθολογίας για το Παθολογικό Τμήμα, στο Βαθμό Επιμελητή Β’.
  • Τριών -3- θέσεων Χειρουργικής για το Χειρουργικό Τμήμα, στο Βαθμό Επιμελητή Β’.
  • μίας -1- θέσης Ουρολογίας για το Ουρολογικό Τμήμα, στο Βαθμό Επιμελητή Β’.

Μία θέση στο Θριάσιο

Αντίθετα δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για την πλήρωση μίας θέσης ειδικευμένου ιατρού του κλάδου Ε.Σ.Υ «επί θητεία» του Γ.Ν.Ελευσίνας ΄΄ΘΡΙΑΣΙΟ΄΄, ειδικότητας: ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ (για τη Μ.Ε.Θ. - «Λατσείου Κέντρου Εγκαυμάτων), στο Βαθμό Επιμελητή Β’.

Η Aίτηση - Δήλωση με όλα τα δικαιολογητικά, υποβάλλονται στη Γραμματεία του Γ.Ν.Ελευσίνας ΄΄Θριάσιο΄΄ σε τρία (3) αντίγραφα σε τρείς (3) ξεχωριστούς φακέλους μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών και συγκεκριμένα από 18.08.2017 έως και 06.09.2017.

Αιτήσεις − δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία εις τριπλούν, σε τρείς (3) ξεχωριστούς φακέλους, στη Γραμματεία του Νοσοκομείου στη διεύθυνση: Γ.Ν.Ελευσίνας΄΄Θριάσιο΄΄ Λεωφ. Γ. Γεννηματά, Μαγούλα, Τ.Κ. 19018.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση