Φθιώτιδα: Οι κλέφτες χάλασαν το πανηγύρι!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 11:49 Φθιώτιδα: Οι κλέφτες χάλασαν το πανηγύρι!

«Ποντικοί» τρυπώνουν σε σπίτια την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους διασκεδάζουν στο πανηγύρι του χωριού...

Ιδιαίτερα οργανωμένες παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα οι εγκληματικές ομάδες που έχουν ως στόχο σπίτια και αυτοκίνητα. Η εξακολουθητική παράνομη δράση τους φανερώνει  ότι τα χτυπήματα γίνονται κατόπιν σχεδίου και τα θύματά τους καθημερινά πολλαπλασιάζονται. Έτσι τα πανηγύρια στα χωριά της Φθιώτιδας - και όχι μόνο - έχουν δώσει τις αφορμές για «χρυσές δουλειές».

Τελευταίο κρούσμα στο πανηγύρι που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο ΑΟ Αετός Μενδενίτσας και συγκέντρωσε πολύ κόσμο στην πλατεία του χωριού την Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες του LamiaReport κάποια στιγμή «άδειασε η πλατεία», όταν κυκλοφόρησε ότι διαρρήκτες είχαν ανοίξει ένα σπίτι στο χωριό. Όλοι έτρεξαν να δουν μην έχει συμβεί κάτι και στη δική τους περιουσία με τελικό απολογισμό 5 ή 6 σπίτια από τα οποία έκλεψαν χρήματα και χρυσαφικά.

Επίσης οι κλέφτες έφυγαν και με ένα πολυτελές τζιπ, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε έρθει για διακοπές στο χωριό της γυναίκας του και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη.

Δυστυχώς το πανηγύρι της Μενδενίτσας δεν ήταν ο μοναδικός στόχος των κλεφτών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας την προηγούμενη εβδομάδα χτύπησαν στο Ρεγγίνι, ενώ κρούσματα είχαμε σε Νέο Κρίκελλο και Μοσχοχώρι.

Ενόψει λοιπόν και τον ερχόμενων κοινωνικών εκδηλώσεων στα χωριά μας εφιστούμε την προσοχή, για καλύτερη φύλαξη των σπιτιών και φυσικά αύξηση των διελεύσεων από τα πληρώματα της αστυνομίας.

Ήδη όπως μας ενημέρωσαν στις Βαρδάτες για το διήμερο ξεφάντωμα την ερχόμενη εβδομάδα με Γωγώ Τσαμπά και Λάμπρο Σκάρλα, έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση