Συνάντηση Θεοδωράκη - Μπακογιάννη για την "αδικημένη Περιφέρεια"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 16:40 Συνάντηση Θεοδωράκη - Μπακογιάννη για την "αδικημένη Περιφέρεια"

"Επιτυχημένο το πείραμα παλιών και νέων...", η αίσθηση του υποψήφιου της κεντροαριστεράς για το τοπικό μοντέλο διοίκησης.

Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και από την έδρα της στη Λαμία, ξεκίνησε η "κούρσα" για τον υποψήφιο της κεντροαριστεράς και αρχηγό του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο κ. Θεοδωράκης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (6/9) στα γραφεία της Περιφέρειας, όπου τον περίμενε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης μαζί με συνεργάτες του.

Ο λόγος που επέλεξε τη Στερεά Ελλάδα για αυτό το μακρύ προεκλογικό ταξίδι, είναι σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη περιφέρεια έχει συνδυαστεί το παλιό με το νέο σε ένα επιτυχημένο, όπως το χαρακτήρισε, πείραμα, αλλά και για την αναγνώριση της μεγάλης αδικίας με την υποχρηματοδότησή της από τους Ευρωπαϊκούς πόρους.

«Στους κατοίκους αυτών των νομών πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης ο οποίος νωρίτερα άκουσε τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ανάμεσα σε αυτά, ο Ασωπός, τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη ειδικά απέναντι στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, καθώς και για την "έξυπνη περιφέρεια". Ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία στον κ. Θεοδωράκη, διατυπώνοντας τη φράση ότι «δεν έχει σημασία αν παίζεις δεξιά ή αριστερά, αλλά να κερδίζεις για το καλό της χώρας».

Ο κ. Θεοδωράκης θα επισκεφθεί όλες τις Περιφέρειες της χώρας σε μια προσπάθεια οι τοπικές αρχές να βοηθήσουν, ώστε να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες και με τη νέα ηλεκτρονική μέθοδο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δύο αντρών:

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωράκης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Λαμίας, όπου μάλιστα ξεναγήθηκε στους χώρους του και συνομίλησε με ασθενείς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή, Παναγιώτη Ζυγούρη, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Υποδιοικητής, Ανδρέας Κολοκυθάς.

Ακολούθησε συνάντηση με τους εργαζόμενους στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα του χώρου στο κομμάτι που αφορά τη δική τους δουλειά.

Όπως είπε, όταν ολοκληρώθηκε η επίσκεψή του, το νοσοκομείο - όπως και πολλά άλλα νοσοκομεία ανά την Ελλάδα - έχει λίγο προσωπικό, λίγους γιατρούς και νοσηλευτές και χρειάζεται ανανέωση του εξοπλισμού του. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ελλείψεων ανέφερε την απουσία μαγνητικού τομογράφου, ενώ και ο αξονικός τομογράφος είναι προβληματικός.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη στο ταξίδι του στη Λαμία συνόδευσαν, η εκπρόσωπός του Ζωή Αποστολοπούλου, ο Παναγιώτης Βλάχος, επικεφαλής της Κίνησης «Μπροστά», ο Στέφανος Ψημένος, συγγραφέας ταξιδιωτικών οδηγών και χαρτογράφος και ο Συντονιστής του Ποταμιού στη Στερεά Ελλάδα, Χάρης Ρήγας.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση