Έντονη χιονόπτωση προς Μπράλο και Δομοκό - Χιονίζει και στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 11:36 Έντονη χιονόπτωση προς Μπράλο και Δομοκό - Χιονίζει και στη Λαμία

Στείλε τις δικές σου φωτογραφίες στο LamiaReport, όπου κι αν βρίσκεσαι...

Η επέλαση του χιονιά στη Φθιώτιδα ξεκίνησε από νωρίς το πρωί, αλλά όσο περνάει η ώρα η ένταση των καιρικών φαινομένων αυξάνεται, γι΄ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κυρίως από τους οδηγούς, τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Στο δρόμο προς Μπράλο και Δομοκό αυτή την ώρα έχουμε έντονη χιονόπτωση. Μέχρι στιγμής δεν χρειάζονται αλυσίδες, αφού από το πρωί έχει πέσει αρκετό αλάτι και τα μηχανήματα καθαρίζουν το δρόμο.

Ωστόσο τα πράγματα τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν πιο δύσκολα γι΄ αυτό καλό θα είναι οι οδηγοί να έχουν μαζί τους αλυσίδες. Ελαφρά χιονόπτωση έχουμε από το πρωί και προς Καρπενήσι.

Από νωρίς το πρωί είχαμε επίσης ελαφρά χιονόπτωση και στα βόρεια προάστια της Λαμίας, ενώ από 11:00΄ το πρωί το χιονόνερο, που έπεφτε στο κέντρο της πόλης το γύρισε σε χιόνι.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών.

Στείλτε φωτογραφίες

Εαν θέλετε μπορείτε να στέλνετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. φωτογραφίες με χιόνια από τη Λαμία, τη Φθιώτιδα και όποια άλλη περιοχή της Στερεάς, οι οποίες θα αναρτηθούν σε ειδικό άρθρο με φωτογραφίες αναγνωστών του LamiaReport.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση