Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος εκτροχιασμός στη Φθιώτιδα - Κομμένος στα δυο ο σιδηρόδρομος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 18:03 Νέος εκτροχιασμός στη Φθιώτιδα - Κομμένος στα δυο ο σιδηρόδρομος

Κομμένη στα δύο - και με ιταλική σημαία - η Ελλάδα! Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης η ταλαιπωρία των επιβατών.

Συνηθισμένο φαινόμενο αποτελεί πλέον η διακοπή της σιδηροδρομικής γραμμής Τιθορέας - Λιανοκλάδι από εκτροχιασμούς βαγονιών.

Μία ακόμη έχουμε από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (18/9) σε δύσβατο σημείο με μονή γραμμή μετά από εκτροχιασμό τριών άδειων βαγονιών εμπορικής αμαξοστοιχίας (80501). Αυτή ωστόσο αποτελεί την πρώτη διακοπή υπό ιταλική σημαία!...

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα σε Τιθορέα και Αμφίκλεια, έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία της κυκλοφορίας.

«Με επόμενη ανακοίνωση της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενημερώσει για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στη σιδηροδρομική γραμμή».

Σύμφωνα με την εκτίμηση των ειδικών η βλάβη που υπάρχει δεν πρόκειται να αποκατασταθεί πριν από το μεσημέρι της Τρίτης (19/9). Μέχρι τότε η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής Λειανοκλάδι – Τιθορέα  και αντίστροφα.