Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Στα 6.500 ευρώ η λεία του «μαϊμού - ΔΕΗτζή»!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 09:45 Λαμία: Στα 6.500 ευρώ η λεία του «μαϊμού - ΔΕΗτζή»!

Συν τα κοσμήματα της ηλικιωμένης γυναίκας που έπεσε θύμα του.

Ακόμη μεγαλύτερη φέρεται, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ότι ήταν η λεία του «μαϊμού ΔΕΗτζή» ο οποίος χθες λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ξεγέλασε 83χρονη στην οδό Εκκλησιών.

Η ιστορία όπως αποκάλυψε το LamiaReport ξεκίνησε με «έναν ψηλό, καλοντυμένο κι όμορφο άνδρα», να χτυπά το κουδούνι του σπιτιού της ηλικιωμένης, υποδυόμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ ζητώντας της να δει τον πίνακα, καθώς το ρολόι της όπως της είπε έδειχνε διαρροή.

Η ευγένεια και η εν γένει συμπεριφορά του άνδρα, δεν άργησαν να πείσουν την 83χρονη να του ανοίξει το σπίτι και σε ανύποπτο χρόνο να της κλέψει ότι είχε σε χρήματα και χρυσαφικά. Σύμφωνα με την ίδια 6.500 ευρώ ήταν τελικά το ποσό που της αφαίρεσε μαζί με κοσμήματα που είχε!

Στο σημείο πολύ γρήγορα έφθασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης και ξεκίνησαν αναζητήσεις υπόπτων, όπως και για ύποπτα οχήματα στην περιοχή.

Όπως επαναλαμβάνει, συνεχώς η ΕΛ.ΑΣ. είναι επιτακτική ανάγκη να ενημερώσουμε τους γνωστούς μας για τέτοιες ή παρόμοιες περιπτώσεις απάτης, που σχεδόν μόνιμα έχουν θύματα ηλικιωμένα άτομα. Τα κρούσματα είναι συνεχή και δυστυχώς ακόμη κι αν συλληφθούν το ποσό και τα τιμαλφή σπάνια βρίσκονται.