Λαμία: Συγκρούστηκε μηχανάκι με μηχανάκι - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 09:11 Λαμία: Συγκρούστηκε μηχανάκι με μηχανάκι - ΦΩΤΟ

Φωνές διαμαρτυρίας για τη διασταύρωση - καρμανιόλα Παπασιοπούλου και Κυθήρων.

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (10/10) λίγο πριν τις 15:30 στον κεντρικό δρόμο των Γαλανέικων, την οδό Παπασιοπούλου στη Βόρεια Λαμία.

Συγκεκριμένα είχαμε τη σύγκρουση δύο δικύκλων ευτυχώς χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Τα δύο μηχανάκια είχαν αμφότερα κατεύθυνση προς την πλατεία Αγίου Αθανασίου, όταν το ένα εξ αυτών θέλησε να στρίψει αριστερά στην Κυθήρων με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Στο σημείο βρέθηκαν συμπτωματικά δύο διασώστες του ΕΚΑΒ εκτός υπηρεσίας που έσπευσαν να βοηθήσουν τους δύο οδηγούς, ενώ διαπίστωσαν ότι οι τελευταίοι είχαν σταθεί τυχεροί μέσα στην ατυχία τους. Τελικά ο ένας εκ των οδηγών μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Με την ευκαιρία του τροχαίου πάντως οι κάτοικοι που για πολλοστή φορά πετάχτηκαν από τα σπίτια τους στο άκουσμα κάποιου… «μπαμ», μας μετέφεραν την αγωνία τους για την επικινδυνότητα της διασταύρωσης της Παπασιοπούλου με την Κυθήρων. Όπως μας είπε γυναίκα - κάτοικος της περιοχής, έχουν μαζέψει υπογραφές τις οποίες έχουν επιδείξει στο Δήμο και την Αστυνομία για την τοποθέτηση φαναριών και η μόνη ανταπόκριση από τους αρμοδίους, σύμφωνα πάντα με την ίδια, ήταν η τοποθέτηση πλαστικών εμποδίων (κολωνάκια) τα οποία και εξαφανίσθηκαν σε μερικές ημέρες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση