Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε κοριτσάκι έξω από σχολείο μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 08:25 Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε κοριτσάκι έξω από σχολείο μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Η παράσυρση έγινε λίγο μετά τη 1:00'  το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Αμφικτυώνων έξω από το 14ο και 20ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας.

Το 9χρονο κοριτσάκι όμως που παρασύρθηκε δεν πήγαινε στο συγκεκριμένο σχολείο. Ήταν μαθήτρια του Ειδικού σχολείου στο Παγκράτι. Εκεί βρέθηκε γιατί το περίμενε η μητέρα του που πήγε να πάρει το μικρότερο αδελφάκι του από το νηπιαγωγείο που είναι απέναντι από το 14ο και 20ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας.

Πως έγινε η παράσυρση

Ακόμη δεν είχαν σχολάσει τα παιδιά του δημοτικού και δεν υπήρχε μεγάλη κίνηση από παιδιά στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο ανέβαινε την οδό Αμφικτυώνων. Ξαφνικά ένα 9χρονο κοριτσάκι πετάχτηκε στο δρόμο ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, που ήταν παρκαρισμένα, για να πάει στην μητέρα του που ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και περίμενε το κοριτσάκι μαζί με το μικρότερο αδελφάκι του.

Ο οδηγός προσπάθησε να σταμάτησε το αυτοκίνητο αλλά δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να παρασύρει το κοριτσάκι το οποίο πέφτοντας στο δρόμο χτύπησε στο κεφάλι.

Ακολούθησε πανικός. Αμέσως ο σοκαρισμένο οδηγός και όσοι ήταν στο σημείο έτρεξαν να βοηθήσουν το τραυματισμένο κοριτσάκι.

Ταυτόχρονα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφθασε άμεσα στο σημείο και παρέλαβε την μικρή, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι έχει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και εκδορές, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.