Ο Κοντογεώργος πήρε το… τρακτέρ του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017 11:53 Ο Κοντογεώργος πήρε το… τρακτέρ του

Σχεδόν τρία 24ωρα μάχη με τα χιόνια για τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Μακρακώμης – Ευχαριστίες στην Περιφέρεια και επίθεση στον «ανύπαρκτο δημοτικό μηχανισμό».

Αποτελεί ξεχωριστό παράδειγμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας, η ενέργεια του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Μακρακώμης, Πάνου Κοντογεώργου, για τον καθαρισμό από τα χιόνια μέχρι και της τελευταίας κοινότητας του Δήμου.

Με τις πρώτες νιφάδες ο Πάνος Κοντογεώργος πήρε το τρακτέρ του με το προσαρμοσμένο μαχαίρι και βγήκε στους δρόμους, φθάνοντας μέχρι και τα όρια των υπολοίπων Δήμων.

Κι όλα αυτά χωρίς να τον υποχρεώνει κανένας ή να περιμένει να πληρωθεί.

Ακόμη κι αν κάποιοι συνδέουν την «ευαισθησία» του για τους κλειστούς δρόμους με την επιθυμία του να διεκδικήσει το Δημαρχιακό θώκο ως επικεφαλής της κίνησης «Νέα Δημοτική Κίνηση», αυτό δε μειώνει στο ελάχιστο το έργο το οποίο επιτελεί και το οποίο η δημοτική αρχή θα πρέπει να βλέπει ως συν στις δικές της ενέργειες για το «ευ ζην» των πολιτών της.

Παρακολουθώντας και ‘μεις από την προσωπική του σελίδα στο Facebook τον αγώνα για να μείνουν ανοιχτά τα χωριά ειδικά της ορεινής δυτικής Φθιώτιδας, πραγματικά μείναμε άφωνοι! Αν μπορεί ένας, όλοι μαζί αν επιχειρούσαμε, δε θα απολαμβάναμε γιορτές και χιόνι συγχρόνως;

Όπως σημειώνει ο ίδιος στη σελίδα του, συνεργάστηκε άψογα με τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας - οι οποίες πραγματικά βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή ειδικά σε αυτό το κομμάτι της Φθιώτιδας - αντίθετα έψαχνε να βρει τους υπεύθυνους της Δημοτικής Αρχής για την οποία όπως σημειώνει «κατέρρευσε με δύο ημέρες χιόνι»:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση