Στυλίδα: Με γροθιές και καρεκλιές επιτέθηκε ο επίδοξος ληστής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 15:30 Στυλίδα: Με γροθιές και καρεκλιές επιτέθηκε ο επίδοξος ληστής

Επεισοδιακή ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Στυλίδα - Πώς βρέθηκε με χειροπέδες ο νεαρός Αλβανός ληστής που έκανε τον πελάτη.

Αντιμέτωποι με ληστή - πελάτη ήρθαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (7/1) προς Δευτέρα, ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και η ηλικιωμένη μητέρα του, στη Στυλίδα.

Συγκεκριμένα ένας 22χρονος Αλβανός προσποιούμενος τον πελάτη, παρέμεινε ως αργά στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ που βρίσκεται στη Στυλίδα, πλησίον μάλιστα του Αστυνομικού Τμήματος.

Όταν έφυγαν όλοι οι πελάτες κι έμεινε μόνος του με τους ιδιοκτήτες, τους επιτέθηκε για να αρπάξει τις εισπράξεις!

Ο νεαρός επιτέθηκε χτυπώντας με γροθιές τον 55χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος αντιστάθηκε. Στη συνέχεια ο νεαρός ληστής άρπαξε μια καρέκλα και τον χτύπησε στο κεφάλι. Με γροθιές χτύπησε και την 70χρονη μητέρα του ιδιοκτήτη που προσπάθησε να τον εμποδίσει.

Αρπάζοντας όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή- γύρω στα 700 ευρώ- βγήκε από το κατάστημα και προσπάθησε να εξαφανιστεί, πλην όμως οι φωνές του τραυματισμένου ιδιοκτήτη κινητοποίησαν τους περαστικούς που έπιασαν και ακινητοποίησαν το δράστη.

Σύντομα αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας του περνούσαν χειροπέδες, ενώ ο ιδιοκτήτης και η μητέρα του μετέβησαν στο ΚΥ Στυλίδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση