Πυροβόλησε το γιο με καραμπίνα μπροστά στον πατέρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 12:18 Πυροβόλησε το γιο με καραμπίνα μπροστά στον πατέρα

Όλα έγιναν τα ξημερώματα μέσα σε έναν στάβλο - Ο 21χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα - Αναζητείται ο 54χρονος δράστης.

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τις νυχτερινές ώρες στο χωριό Βασιλόπουλο του Αστακού. Ο 54χρονος αναζητείται γιατί φέρεται να πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 21χρονο με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα σε στάβλο στις 2:00' τα ξημερώματα.

Σε εξέλιξη είναι  πλέον οι εκτεταμένες αναζητήσεις από την αστυνομία με την έρευνα να ενεργείται από το οικείο Α.Τ. Ξηρομέρου. Ο νεαρός φέρει σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα και θα υποβληθεί σε χειρουργείο .

Ειδικότερα, σύμφωνα με το agrinionews.gr ο δράστης μετέβη στο ποιμνιοστάσιο όπου βρισκόταν ο νεαρός με τον 54χρονο πατέρα του με τους οποίους είχε προσωπικές διαφορές .

Μετά από έντονο καυγά απείλησε τον πατέρα και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο μια φορά εναντίον του 21χρονου τραυματίζοντας τον στην κοιλιά.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και εν συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Παράλληλα σε βάρος του δράστη που αναζητείται σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση